fbpx

Power

Doe mee met onze Power les en voel je ná de les direct energieker.
Maak van dit uurtje jouw – moment of Power – en merk al na een paar keer meetrainen dat je voelbaar sterker in je schoenen staat.
De les biedt elke keer weer genoeg uitdaging, zodat jij voldaan die zaal weer uitloopt.

We doen krachtoefeningen op motiverende beats.
In combinatie met de beweeglijke warming up en een krachtige cardio afsluiting is dit dan ook een absolute topper binnen ons aanbod van groepslessen.

We werken met losse materialen, zodat ieder op z’n eigen niveau een krachtprestatie kan leveren. De training is een complete body work-out. Elke spiergroep wordt meegenomen in een les.
We doen verschillende oefeningen als squats, lunges, deadlifts en ook het bovenlijf wordt getraind. Voor de uitvoering gebruiken we losse materialen.
Je kan hierbij denken aan dumbbells, barbells (halters) en elastieken. Zo kan iedereen trainen op zijn of haar niveau.

Tijdens de les wordt er goed gelet op de juiste uitvoering van de oefeningen en of jij met de juiste intensiteit werkt. Blessures willen we natuurlijk voorkomen, maar ook als we denken dat je een tandje zwaarder kan, wordt dat als tip meegegeven.

Op deze manier werk je op een verantwoorde manier aan het sterker worden van je lijf. En dat merk je al heel snel in het dagelijks leven;
Je gaat wat makkelijker de trap op, voelt bij het optillen van die zware boodschappentas dat je nu wel goed op je houding let en wanneer je gezellig aan de wandel bent, merk je het niet meer dat de weg toch wel erg steil omhoog loopt.

Tijdens de les hoef je even niet na te denken over wát je gaat doen, je gaat gewoon knallen en loopt na de training zelfverzekerd de sportschool weer uit.

Lestijden Power:
– Dinsdag 19.30 uur
– Donderdag 19.30 uur
– Zaterdag 10.00 uur

Vul onderstaand contact formulier in voor een gratis proefles.

Wellicht zijn onderstaande lessen ook interessant:

BBB Burn
Voor strakkere buik, billen en benen

Power 55+
Voor meer power in je lijf

Cardio Kickboksen
Pittige workout tegen de bokszak