fbpx

Andrea Verberkmoes

Andrea eigenaresse Happy Fitness
Andrea groepslessen
Andrea Personal Trainer

Andrea

Ik ben Andrea, samen met Babbe eigenaresse van Happy Fitness, en ik doe niets liever dan mensen in beweging zetten (en houden).
Binnen Happy Fitness ben ik verantwoordelijk voor de Personal Training en Personal Pilates lessen. Verder begeleid ik mensen in de fitness en geef ik Pilates, BBB Burn, Spinning, Judo, Ju Jitsu en Braziliaans Ju Jitsu lessen.

Het vak

Het mooie van mijn vak vind ik het coachen en begeleiden van mensen.
Mensen enthousiast maken om te bewegen en samen doelen te bereiken.
Het is mooi om te zien hoe mensen groeien, zowel fysiek als mentaal.
Wij hebben leden van alle leeftijden (de jongste is 4, de oudste 84) én al deze mensen boeken progressie. Ze worden fitter, sterker, krijgen een betere conditie en merken dat ze meer energie krijgen. En ieder doet dat op zijn eigen tempo.

Motivatie

Doorzettingsvermogen is key. Met 2x per week sporten voor de rest van je leven bereik je zoveel meer dan 3 maanden 5x per week trainen. Toch vinden mensen het vaak lastig om het sporten vol te houden. Ik speel hier graag op in door regelmatig variatie aan te brengen in mijn lessen en trainingen. Zo blijf je worden uitgedaagd en houd je het blijvend vol.

Happy Fitness Vlissingen

In onze sportschool groet iedereen elkaar en is er ruimte voor een praatje, hier ben ik enorm trots op. De sportschool hoort een plaats te zijn waar je je thuis voelt en graag komt. Samen vormen wij één team; onze leden, onze instructeurs en de verschillende ondernemers met wie wij samen werken.

Ju Jitsu

Mijn grootste hobby is Ju Jitsu. Daar heb ik dan ook mijn beroep van gemaakt.
Ik train zelf al meer dan 20 jaar, ben in het bezit van een 2de dan Ju Jitsu en een paarse band BJJ. Ik ben 3-voudig Nederlands Kampioene en ik geef alle judo, ju jitsu en Braziliaans Ju Jitsu trainingen binnen Happy Fitness