fbpx

Functional Training

Functional Training Verbeter je kracht en conditie met deze circuittraining. Na een tijdje (afhankelijk van je fitheid voor je begint 🙂 )de les te hebben gevolgd vlieg je weer soepel de trap op als je voor de 100ste keer wat vergeten bent mee te pakken. Raak je niet meer buiten adem van een stukje fietsen.Continue reading “Functional Training”

Powerful Women

Je krachtig voelen en zijn. Dat is de focus van deze training. Je armen voelen niet meer als pudding en je kan ook daadwerkelijk zwaardere dingen tillen. Je ontwikkeld sterke beenspieren, waardoor wandelen, fietsen en je dagelijkse bezigheden een makkie worden. Je krijgt een sterkere core. Niet na 1x trainen natuurlijk, na een aantal wekenContinue reading “Powerful Women”

Cardio Kickboksen

Fit worden terwijl je heerlijk aan het kickboksen bent tegen de bokszak.  Cardio kickboksen is een uitdagende training voor iedereen die fitter wilt worden.Met de training werk je aan jouw conditie, kracht en snelheid.Je creëert explosieve kracht dankzij de trap – en stoottechnieken, hierdoor zal je merken dat je sterker wordt. Verder ga je werkenContinue reading “Cardio Kickboksen”

Pilates

Pilates is een body&mind les, gericht op het hele lichaam. De nadruk ligt op een correcte ademhaling en de juiste balans creëren tussen kracht en souplesse. Hierbij nemen we de buik -, de onderrug – en de bilspieren als centrum van kracht. De les bestaat uit een serie gecontroleerde oefeningen die zorgen voor weerstand tijdensContinue reading “Pilates”