fbpx

Nieky

Ik ben Nieky van Maldegem, een oud collega van Babbe uit hotel.

Waarom Happy Fitness?
Babbe had verteld toen ze nog bij mij in het hotel werkte over Happy Fitness.
Ze bood mij (en de rest van de collega’s ) aan van goh, kom eens langs en dan zien we het wel.
In het begin dacht ik van, dat komt wel. Uiteindelijk ben ik in februari 2018 ten huwelijk gevraagd en in mei 2019 zijn we getrouwd.

Aangezien ik de pech heb dat ik van heerlijk, fout en zoet eten houd en ik toch wel wilde shinen op mijn bruiloft met een slanker lichaam, besloot ik weer contact op te nemen met Babbe. Om te vragen of ik een keer kon langs komen om te kijken. Zo gezegd, zo gedaan.

Personal training
Voor de extra motivatie ben ik toen bij Andrea nog personal training gaan volgen, met uiteindelijk een fijn resultaat. Na de bruiloft en huwelijksreis besloot ik om mijn lidmaatschap voort te zetten. Mede omdat het gezellig is en je wordt goed geholpen; als ze zien dat je het fout doet of als ze denken daar kan een tandje bij, dan wordt dat gewoon gezegd. Dit houdt mij gemotiveerd om bij Happy Fitness te blijven.

Faciliteiten Happy Fitness
Ik vind de faciliteiten en activiteiten voldoende. Niet iedere sportschool organiseert een bbq. Het zijn juist de kleine dingen die Happy Fitness bijzonder maken.De persoonlijke gesprekken, dat thee moment, dat appje van “wanneer kom je weer?”.

Zou je Happy Fitness aanbevelen?
Nee, want dan wordt het te druk : D
Grapje, natuurlijk zou ik Happy Fitness aanbevelen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.