fbpx

Nico Jan

Ik ben Nico Jan en ben inmiddels enkele jaren gepensioneerd met een weer redelijk gevulde agenda met vrijwilligerswerk, lezen, wandelen etc.

Voor Happy Fitness
Ik was docent aan een grote scholengemeenschap, een prachtig, maar veel energie vragend beroep. In mijn vrije tijd kwam ik wel eens toe aan een fietstocht over het mooie Walcheren, maar van een sportieve invulling kwam het verder niet.

Met het ouder worden werd ik me meer bewust van de noodzaak van “onderhoud” en verbetering van mijn conditie en het werken aan een verantwoorde lifestyle.
Ik ging dus, zo’n 15 jaar geleden, zoeken; naar een vorm van sportieve bezigheden met regelmaat en structuur.

Sportschool als sportieve bezigheid
En…. ik kwam terecht bij déze sportschool, Happy Fitness geheten.
Dankzij positieve verhalen van goede vrienden van mij, die daar al langer naartoe gingen.
Ik ging eens mee met hen op een zaterdagmorgen en besloot eigenlijk direct al tot een lidmaatschap.

Keuzes
De eerste jaren deed ik alleen individuele oefeningen met de diverse fitnesstoestellen waarbij o.a. Peter en Diana een uitstekende begeleiding gaven. Mij viel direct op dat er een prettige sfeer was waarin iedereen zich op zijn/haar gemak kan voelen.

Pas later kwam de behoefte op om in groepsverband te trainen.
Het begon met Yoga onder leiding van Diana en werd later uitgebreid met BBB en Pilates onder leiding van Andrea.

Het aantal keren per week dat ik naar Happy Fitness ga is toegenomen tot drie keer en langzamerhand is de regelmatige gang naar de sportschool niet meer weg te denken in m’n leven.

Veranderingen binnen de sportschool
Het enthousiasme van het leidinggevende jonge duo Andrea en Babbe is heel motiverend om lekker aan de gang te blijven! De keuzemogelijkheden zijn enorm uitgebreid de laatste jaren en adviezen worden helemaal op maat aangeboden.
Nieuw zijn ook de informatieve nieuwsbrieven voor de leden.

Sporten tijdens Corona
Heel speciaal is hoe zij omgaan met de akelige beperkingen die het Corona-virus de sportscholen oplegt: Ze halen werkelijk álles uit de kast om, binnen de richtlijnen uiteraard, de leden aantrekkelijke lessen aan te bieden: Via Zoom, Youtube en buitenlessen, die écht een genot zijn met het mooie weer, komt niemand tekort!

Via Whatsapp en inschrijving via hun website kun je kiezen uit allerlei lessen.

Kortom: Ik weet al jaren zeker dat mijn lidmaatschap van Happy Fitness één van de beste beslissingen is geweest van na 2000 en voel me er al jaren zeer thuis!

Hartelijke groet,

Nico Jan.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.